Se încarcă pagina ...

Soiurile de struguri de masă

Otilia

  • omologat în 1987;
  • soi apiren pentru struguri de masă şi pentru industrializare (stafide, dulceaţă, compoturi);
  • coacere timpurie:
  • producţie: 16.7 t/ha

 

 

Timpuriu de Pietroasa

  • omologat în 1987;
  • soi pentru struguri de masă
  • coacere timpurie:
  • producţie: 17.7 to/ha

 

 

 

 

Centenar Pietroasa

  • omologat în 1991
  • soi apiren pentru consum în stare proaspătă şi pentru industrializare;
  • coacere timpurie;
  • capacitate mare de acumulare a zaharurilor (peste 210 g/l)
  • producţie: 10.5 t/ha

 

 

 

Istriţa

  • omologat în 1995;
  • soi pentru struguri de masă cu maturare mijlocie
  • struguri aspectoşi, boabe uniforme ca mărime şi culoare:
  • producţie: 14 t/ha