Soiurile de struguri de masă

Otilia

Otilia
  • omologat în 1987;
  • soi apiren pentru struguri de masă şi pentru industrializare (stafide, dulceaţă, compoturi);
  • coacere timpurie;
  • producţie: 16.7 t/ha

Timpuriu de Pietroasa

Timpuriu de Pietroasa
  • omologat în 1987;
  • soi pentru struguri de masă
  • coacere timpurie;
  • producţie: 17.7 t/ha

Centenar Pietroasa

Centenar Pietroasa
  • omologat în 1991;
  • soi apiren pentru consum în stare proaspătă şi pentru industrializare;
  • coacere timpurie;
  • capacitate mare de acumulare a zaharurilor (peste 210 g/l)
  • producţie: 10.5 t/ha

Istriţa

Istrița
  • omologat în 1995;
  • soi pentru struguri de masă cu maturare mijlocie
  • struguri aspectoşi, boabe uniforme ca mărime şi culoare;
  • producţie: 14 t/ha