“Vinum Universitas” este noua gama de vinuri produsă la Stațiunea de Cercetare Pietroasa. Prin acestă gamă încercăm să încurajam consumul de vin la sticle îmbuteliate și să aducem în atenția consumatorilor produse realizate fără prea multe intervenții oenologice, dar cu caracteristici organoleptice tipice soiului și Centrului Viticol Pietroasa.

Vinurile varietale din gama “Vinum Universitas” sunt produse din Riesling italian și Fetească Neagră. Condițiile ecologice, pedologice și climatice satisfac cerințele acestor soiuri și le oferă resursele necesare pentru a ajunge la maturitate deplină, uneori trecând cu mult peste această etapă.

Nu în ultimul rând, vinul varietal este oferit la un preț avantajos atât pentru persoanele fizice cât și pentru societăți. Astfel, pentru cei care vor să consume în mod constant sau doar să deguste acest vin, prețul nu va fi un factor care să limiteze dorințele celui care cumpără.

Pentru mai multe detalii legate de comercializarea acestot vinuri, accesați secțiunea de “Magazine proprii și colaboratori” sau “Contact”.

Vinum Universitas