Stațiunea Pietroasa oferă tuturor pasionaților de vin si de istorie viti-vinicolă un tur complet prin cramă pentru a putea intra în această lume a vinului nu doar prin intermediul unei sticle de vin, ci și prin locul unde aceasta ia naștere.

Cei care doresc să vadă etapele din fluxul tehnologic și echipamentele care ajută la buna desfășurare a întregului proces de obținere a vinului sunt invitați să solicite o astfel de vizită.

Piesele de rezistență în cadrul unei eventuale deplasări la stațiune sunt: hruba și degustarea tematică.

  • Hruba are peste 100.000 de sticle depozitate de-a lungul timpului și cu care am obținut medalii la toate concursurile la care am participat
  • Degustarea din cadrul unei eventuale vizite se face în funcție de ceea ce dorește grupul. Numărul de vinuri degustate, alegerea soiului din care s-a obținut vinul, categoria din care face parte, vinuri tinere sau de vinotecă, toate poti fi alese în funcție de dorința întregului grup.

Pentru o astfel de vizită este nevoie ca grupul să fie alcătuit din minim 15-20 de persoane și trebuie contactați telefonic sau prin e-mail cu minim 5 zile înainte pentru a stabili termenii și condițiile.

Vă așteptam cu drag!
TEL: +40 786 716 825
E-mail: scdvvpietroasa@yahoo.com